top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Veelgestelde Vragen Covid-19

Bijgewerkt op: 5 apr. 2020


Waarom is Flevopoort Media & Communications telefonisch minder goed bereikbaar? Op dit moment werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Dit is een besluit dat we hebben genomen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. De aanleiding is het snelle verspreiden van het virus COVID-19 (Coronavirus) in Nederland. We volgen hierin de maatregelen die de regering op 12 maart heeft afgekondigd en uiteraard volgen we alle andere adviezen van het RIVM.


Onze werktijden blijven ongewijzigd: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.


Hoe kan ik Flevopoort Media & Communications het best bereiken? Je kunt onze medewerkers het beste bereiken via de chatfunctie op onze website, via WhatsApp (036-7519776) of e-mail: info@flevopoort.media.


Heeft deze maatregel gevolgen voor de deadline van mijn project of levertijd van mijn bestelling? Deze maatregel heeft geen gevolgen voor de deadline van jouw project of de levering van je bestelling. Op dit moment kunnen wij al onze werkzaamheden voor de volle 100% uitvoeren, zonder vertraging.


Hoe lang duurt deze maatregel?

Deze maatregelen gelden minimaal tot en met 28 april. Tot die tijd werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. De gezondheid van onze medewerkers staat uiteraard voorop.


Is een medewerker van Flevopoort Media & Communications besmet met het Coronavirus?

Er is geen medewerker van Flevopoort Media & Communications besmet met het Coronavirus. Dit is een preventieve maatregel die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers.


Is Flevopoort Media & Communications financieel gezond? Flevopoort Media & Communications is opgericht in 2015 en maakt sindsdien een gezonde groei door. Het antwoord is dus: ja. Omdat wij onze diensten leveren aan een grote groep bedrijven zijn wij minder kwetsbaar. Onze groeistrategie is bovendien niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit. Groei is bij Flevopoort Media & Communications dan ook geen doel op zich.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page