top of page
Image by Fabian Frey

Wij zijn Flevopoort. Een creatief bureau. Met strategische denkers en digitale doeners.

Over ons.: Welkom

One big family.

Binnen ons bedrijf vormen we een hecht team. Samen hebben we één doel voor ogen: mensen raken met opvallende communicatie. Onze verschillende specialismen vullen elkaar perfect aan. Juist daar zit onze kracht. Want alleen kunnen we veel. Maar samen zijn we niet te houden.

In alles wat we doen, gaan we voor het beste resultaat. Daarom werken we samen met partners die net als wij gedreven en resultaatgericht zijn en ons in het totale creatieve proces kunnen verlengen. We werken onder meer samen met SEO/SEA/conversiespecialisten, webdevelopers, communicatieadviseurs, pr-specialisten, videoproductiebedrijven, social media-experts, drukkers en fotografen. Op deze manier kunnen we je in de volle breedte ondersteunen.

FMC1884.jpg
Over ons.: Over

Wat maakt Flevopoort bijzonder?

Grenzen verleggen, horizon verbreden. Daar weten we alles van. Sinds het oprichten van Flevopoort Media & Communications in 2015 is het personeelsbestand flink opgeschaald. Twee landen, één organisatie. Verdeeld over twee kantoren: een kantoor in Almere en op de voormalige Philipssite in Leuven, België.

Met meer dan twintig gedreven werknemers met ieder een eigen specialisme. Allen met een gedrevenheid waar je u tegen zegt. Want we willen de klanten van onze klanten bereiken. In het hoofd en in het hart.

FMC8734.jpg

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen.

Geen organogrammen, afdelingen, functieprofielen, afdelingsleiders en vaste werktijden, en toch loopt alles op rolletjes. De eigenaar van ons bedrijf, de jonge Nederlandse entrepreneur Michael Langley, gelooft in een onorthodoxe werkmethode. Een methode waarbij werkplezier voorop staat. Want wie plezier heeft, is gemotiveerd.

Wij hebben elementen van deze werkwijze opgepikt. Een 9-tot-5-mentaliteit? Die hebben we niet. Onze bedrijfscultuur biedt ruimte. Ruimte om resultaatgericht en creatief te zijn. Heb je een origineel idee? Zet 'm op!

We werken met zelfsturende teams en focussen ons vooral op onze sterke punten. Want wat geeft meer voldoening dan werken aan iets wat jou motiveert?!

Onbeperkt vakantiedagen.

Deze manier van werken zorgt niet alleen voor transparantie, maar ook voor structuur. Iedereen weet exact wat zijn taak is en in welke tijdsspanne dit werk af moet zijn. Wil je op vakantie? Prima, maar zorg wel even dat je project is afgerond en dat je collega's op de hoogte zijn.


Over transparantie gesproken: we hebben geen vergaderingen in gesloten ruimtes. Iedereen heeft zeggenschap binnen de organisatie. Deze werkmethode draait om vertrouwen en verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om jouw doelen te verwezenlijken én om zelf je vakantiedagen in te delen en rust te nemen. Bijvoorbeeld door thuis te werken.

FMC_BE_4221.jpg
Over ons.: Werk
FMC7824.jpg

Jobs & stages.

Om de merken van de toekomst te kunnen bouwen zijn we steeds op zoek naar nieuw creatief talent om ons team te versterken. Als expert of student in strategie, design, web of content creatie kan je deel worden van een gedreven groep mensen met een gedeelde passie voor branding.

Gezien het internationale karakter van onze onderneming is de vacaturepagina uitsluitend in het Engels.

Over ons.: Kop
bottom of page