top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Flevopoort: 5 jaar!

5 jaar! Hoe lang? 5 jaar! Hoe dat voelt? Als een enorme mijlpaal. Het is vandaag op de kop af precies 5 jaar geleden dat ik op mijn fiets stapte omdat ik een afspraak had gemaakt bij de Kamer van Koophandel voor de inschrijving van mijn onderneming. Er zijn momenten dat het lijkt alsof we nog maar een paar weken bestaan, zo snel veranderen wij mee met onze relaties en de markt. We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken. En ik als eigenaar natuurlijk helemaal. We doorbreken record naar record en doelen worden op persoonlijk vlak en als team behaald met een enorme drive en enthousiasme.


5 jaar is natuurlijk nog niet bijzonder lang. Echter, bronnen melden dat 30% van de starters binnen één jaar alweer stopt en daarnaast nog eens 70% binnen 4 jaar! Als je daarbij optelt dat wij in een zeer competitieve markt actief zijn, kunnen we misschien wel stellen dat wij al redelijk “lang” meedraaien.

Continue mogen wij met een super gemotiveerd en enthousiast team werken aan de meest uiteenlopende projecten, onze klanten groeien en wij groeien met hen mee. Wij geloven in het makkelijker maken van Branding, Social Media, PR en Influencer Marketing en dit doen wij door continue mee te denken in oplossingen die onze klanten helpen verder te groeien. Wij realiseren ons dat er veel moet gebeuren om voorop te blijven lopen, voor onszelf en voor onze relaties.


Met de opgedane ervaring en het continue doorvoeren van verbeteringen in onze eigen werkwijze kunnen wij voorop blijven lopen in een markt die continue aan verandering onderhevig is. Zo hebben wij inmiddels branding consultants, developers, marketeers, projectleiders en designers in vaste dienst die dagelijks bijdragen aan het succes van onze klanten, partners en dus in het succes van Flevopoort Media & Communications.


Het is een enorme uitdagende tijd voor ons geweest (en nu nog steeds) met diepe dalen en hoge pieken. Alleen door hier samen sterker uit te komen raken wij als team steeds beter op elkaar ingespeeld en weten wij wat we aan elkaar hebben. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op de inbreng van een ieder die in de afgelopen 5 jaar hier een bijdrage aan heeft geleverd. Daarom wil ik iedereen (nogmaals) danken die in de laatste 5 jaren direct of indirect zaken met ons heeft gedaan of alleen al over ons heeft gesproken.


We hebben met elkaar heldere doelen voor de korte en lange termijn en we zijn gedreven om deze doelen na te streven. Wij gaan voor de top en doen dit op gedegen wijze. We hebben als team 8 kernwaardes opgesteld welke wij als basis hebben geadopteerd om deze doelen te realiseren (Kwaliteit, Klant Centraal, Respect & Plezier, Team, Integriteit, Groei Mindset & Zelfontplooiing, Leiderschap door voorbeeld en Innovatie). Onze missie is niet voor niets: “Bij Flevopoort Media & Communications staan we voor kwaliteit en kiezen we voor duurzame oplossingen. Door nauw samen te werken met onze relaties behalen we maximaal resultaat. We zijn vooruitstrevend en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. We zijn integer en wat we doen, doen we met plezier!”

Als je als eigenaar van een bedrijf als Flevopoort Media & Communications terug mag kijken bij een 5 jarig jubileum kan het niet anders dan het gevoel van trots oproepen. De eerste 2 jaar werken vanuit mijn studeerkamer en met de eerste 2 man personeel de vliegende start gemaakt. Vandaag de dag werken we met een team van 25 professionals verspreid over twee kantoren en inmiddels actief in vijf landen. In één woord: “WAUW!”

Wij zijn een topsport bedrijf met topsporters! Deze topsporters zijn gedreven en zorgen er met plezier voor dat ze elke dag weer het beste uit zichzelf en hun collega’s weten te halen. Wat mij betreft een prachtige mooie basis om door te gaan naar het volgende jubileum.

Mocht ik het nog niet persoonlijk hebben gezegd, ook u bedankt voor uw bijdrage (als klant of leverancier) aan de afgelopen 5 jaar. Bedankt! Zonder uw vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen.


Michael Langley Oprichter & CEO


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page