top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Update Covid-19


Almere, 17 augustus 2020


Ook bij Flevopoort Media & Communications houden wij de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwgezet in de gaten. In deze onzekere tijden willen we u, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Flevopoort Media & Communications omgaat met de situatie in Nederland en België.


Om het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening weer zoveel mogelijk te optimaliseren, nemen wij de volgende maatregelen:

Kantoor Almere Sinds maandag 8 juni 2020 is ons kantoor aan de Transistorstraat 31 in Almere weer geopend. Dit betekent dat een klein aantal collega’s weer op kantoor mag gaan werken, met een maximaal aantal beschikbare werkplekken per dag. Er zijn diverse maatregelen genomen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen om de veiligheid van onze collega’s te garanderen. Bezoekers zijn vanaf deze datum ook weer welkom, mits zij zich strikt houden aan de volgende maatregelen:

  • Handen ontsmetten bij binnenkomst

  • Looprichtingen aangegeven middels belijning op de voer

  • Zitindeling middels een plattegrond met voldoende ruimte tussen de werkplekken

  • Maximaal drie personen in de vergaderruimtes

  • Voor iedereen geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts.

Om het onderlinge contact te minimaliseren blijft het merendeel van onze collega’s thuiswerken.


Kantoor Leuven

In verband met de recente opleving van het Corona virus in de regio Brussel, blijft ons kantoor in België vooralsnog gesloten en onze collega's werken vanuit huis. De collega’s in ons magazijn en onze drukkerij werken in shifts en werken hard om er alles aan te doen om uw bestellingen zonder vertraging te drukken en te leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met 1 september a.s.


Flevopoort Media & Communications heeft de afgelopen periode sterk ingezet op digitalisering. Echter, Flevopoort Media & Communications is een people’s business en daarom proberen we zo veel mogelijk interne en externe afspraken door te laten gaan, onder andere door middel van video conferences.


Wij zijn bereikbaar

Al onze medewerkers in zowel Nederland als België zijn op werkdagen volledig bereikbaar, zowel per e-mail, chat als telefoon. U vindt al onze gegevens op de contact pagina van onze website.


De gevolgen voor Flevopoort Media & Communications

Onze verdere bedrijfsvoering wordt op dit moment niet beïnvloed. Flevopoort Media & Communications is financieel gezond, mede omdat wij onze diensten leveren aan een grote groep bedrijven in diverse segmenten. Dit maakt ons minder kwetsbaar. Onze groeistrategie is bovendien niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit. Groei is bij Flevopoort Media & Communications dan ook geen doel op zich.


Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het Corona virus nauwlettend in de gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons, wij zijn u graag van dienst. Bovenal wensen wij u, uw collega’s, vrienden en familie een goede gezondheid toe. We doen dit samen, en samen staan we sterk.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


Post: Blog2_Post
bottom of page