top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Voorzorgsmaatregelen Covid-19


Almere, 18 maart 2020


Uiteraard houden we ook bij Flevopoort Media & Communications de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwgezet in de gaten. In deze onzekere tijden willen we u, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Flevopoort Media & Communications omgaat met de situatie in Nederland en België.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s, klanten en leveranciers voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Flevopoort Media & Communications ten strengste worden nageleefd.


Flevopoort Media & Communications heeft 23 collega’s en een vast team van toegewijde freelancers die werken vanuit onze kantoren in Almere en Leuven (België). Onze mensen reizen door een groot deel van Nederland, België en Europa om in de behoeften van onze klanten te voorzien en we hebben daarom ons bedrijfscontinuïteitsproces geactiveerd om de impact van COVID-19 afdoende te kunnen beheersen. Wij hebben hierbij een goede balans gevonden tussen maatregelen om het virus binnen onze organisatie (preventief) te bestrijden en onze medewerkers verantwoord en aan de situatie aangepast, door te laten werken. Wij blijven natuurlijk meebewegen met de regelgeving op dit gebied die op dit moment bijna dagelijks verandert.


Graag informeren wij u over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze collega’s en voor u als klant of leverancier:


  • Aan al onze medewerkers is gevraagd om, in ieder geval tot nader order, thuis te werken.

  • Het bezoeken van klanten en leveranciers is in principe opgeschort. Alleen in uitzonderlijke gevallen, en alleen wanneer dit gevraagd wordt om de continuïteit van onze of van uw bedrijfsvoering te garanderen, is dit toegestaan.

  • Collega’s van Flevopoort Media & Communications in Nederland mogen alleen naar het kantoor in Almere komen om te werken of overleggen bij te wonen wanneer dit cruciaal is voor de dagelijkse gang van zaken, behalve wanneer zij ziekteverschijnselen hebben of symptomen van het Covid-19 virus vertonen.

  • Ons kantoor in België is met ingang van 16 maart per direct gesloten. Ons werk aldaar gaat door, maar onze collega’s werken vanuit huis. De collega’s in ons magazijn en onze drukkerij werken in shifts en werken hard om er alles aan te doen om uw bestellingen zonder vertraging te drukken en te leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers.

  • We zijn op dit moment beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door een mail te sturen via info@flevopoort.media, door met ons te chatten via de chatfunctie op de website of door ons toe te voegen op WhatsApp (036-7519776).

De gevolgen voor Flevopoort Media & Communications Onze verdere bedrijfsvoering wordt op dit moment niet beïnvloed. In geval van nood zullen we adequaat handelen en de benodigde aanpassingen doen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en partners. We brengen u direct op de hoogte van relevante veranderingen zodra die zich voordoen. Met bovenstaande inzet en maatregelen in gedachten, ben ik ervan overtuigd dat we deze uitdaging zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om u het beste niveau van service en ondersteuning te bieden terwijl wij maatregelen nemen om onze collega's, klanten en leveranciers te beschermen. Bovenal wensen wij u, uw collega’s, vrienden en familie een goede gezondheid toe. We doen dit samen, en samen staan we sterk.

Hartelijk dank voor uw keuze voor Flevopoort Media & Communications!

Met vriendelijke groet, Michael Langley Founder & CEO Flevopoort Media Group

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page