top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Meet “The Merchandise Masters”

Grenzen verleggen en de horizon verbreden. Daar weten we bij Flevopoort Media & Communications alles van. Wist je bijvoorbeeld dat Flevopoort Media & Communications ook relatiegeschenken en promotionele artikelen bedrukt? Ja? Nou, dan hebben wij interessant nieuws voor je! De merchandise activiteiten van Flevopoort Media & Communications gaat zich differentiëren. Een deel van de activiteiten gaat vanaf nu verder onder de nieuwe naam “The Merchandise Masters”.

De komende maanden gaan wij de merchandise activiteiten van Flevopoort Media & Communications, re-branden naar “The Merchandise Masters”. Dit betekent dat de merchandise activiteiten van Flevopoort Media & Communications naast een nieuwe naam, ook een eigen Look & Feel (vormgeving) krijgt. Het doel van deze re-branding is om ons als professionele partner voor kwalitatieve relatiegeschenken en promotionele artikelen te presenteren aan een bredere (potentiële) klantengroep. Hiermee willen we, voor ons, nieuwe markten aanboren. Voor de duidelijkheid willen we benadrukken dat The Merchandise Masters slechts een nieuwe naam is voor deze activiteiten. The Merchandise Masters blijft namelijk gewoon opereren onder de vlag van Flevopoort Media & Communications. Voor jou als (potentiële) klant verandert er voorlopig nog niks. Het is de bedoeling dat alle merchandise aanvragen geleidelijk worden overgezet naar The Merchandise Masters en tot die tijd kun je met je aanvragen gewoon bij je huidige Account Manager terecht. Huidige contracten blijven gewoon geldig en de prijzen veranderen niet. Wel veranderen de e-mailadressen en telefoonnummers waarop je The Merchandise Masters kunt bereiken.


Jouw idee, in een uniek promotioneel product 

The Merchandise Masters heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Dit om relaties te bouwen én te versterken. 


Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in jouw huisstijl. Inmiddels is het assortiment van The Merchandise Masters dusdanig breed om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden en om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen.


Deskundig advies 

Het (deels nieuwe) team van The Merchandise Masters bestaande uit een verkoopafdeling, productontwikkeling, administratie, studio medewerkers en grafisch ontwerpers staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, levertijden of ideeën als je er zelf even niet uit komt. Met een eigen studio, gratis grafische ondersteuning, persoonlijk contact en professioneel advies willen de "Masters" van The Merchandise Masters je geheel ontzorgen van idee tot eindproduct.

Flexibel Heb je een creatief idee voor promotie, vraag het de "Masters" en zij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van jouw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Het team van The Merchandise Masters staat altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 


Via de website van The Merchandise Masters houden we je graag op de hoogte van deze re-branding. Vanaf nu heten wij je online welkom op www.merchandisemasters.nl .


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page