top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Aftellen is begonnen naar 5-jarig jubileum

Nog iets minder dan drie weken voor de jubileumdag ter gelegenheid van het 5 jarig jubileum van Flevopoort Media & Communications. Maandag 22 juni staat geheel in het teken van deze bescheiden mijlpaal.


Met een beetje lef en een goed idee kan je in vijf jaar veel bereiken. Dat heeft Michael Langley, oprichter en CEO van Flevopoort Media, wel bewezen. In juni 2015 startte hij op zijn studeerkamer met het mediabureau en binnen twee jaar bleek zijn thuiskantoor te klein. Er werd een verhuizing op touw gezet naar een mooi en modern kantoorpand in Almere.


Slechts twee jaar daarna, in 2019, werd het tijd om grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Een pand in Leuven in België kwam erbij. Een goede locatie om ook de Belgische markt te bedienen.


Slechts twee jaar daarna, in 2019, is het tijd om grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Een pand in Leuven in België kwam erbij. Een goede locatie om ook de Belgische markt te bedienen.


En zo hard als de onderneming groeide, groeide ook het personeelsbestand. Samen met onze collega's van Flevopoort BeLux en The Merchandise Masters zijn wij onderdeel van de Flevopoort Media Group. Een mengelmoes van enthousiastelingen, verspreid over twee kantoren en inmiddels actief in vijf landen.


Als onderneming hadden we deze maand het jubileum graag willen vieren, maar helaas zorgt de Coronacrisis voor flinke beperkingen. Voor nu hebben we dan ook besloten om de viering uit te stellen tot dit najaar.


Wel hebben wij het bestaande logo van Flevopoort Media & Communications voor de komende 12 maanden voorzien van een feestelijk tintje. De komende tijd zal je het jubileumlogo steeds vaker in onze communicatie uitingen tegenkomen.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page