top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMedia Relations

Aanvullende maatregelen Covid-19


Almere, 1 april 2020


Uiteraard houden we ook bij Flevopoort Media & Communications de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwgezet in de gaten. In deze onzekere tijden willen we u, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Flevopoort Media & Communications omgaat met de situatie in Nederland en België.


De COVID-19-pandemie heeft grote gevolgen voor de gezondheid van onze dierbaren, op de business bij grote en kleine ondernemers om ons heen, op de wereldeconomie en op ons dagelijks leven. Terwijl we allemaal een manier vinden om met deze unieke en steeds veranderende omstandigheden om te gaan, willen we u laten weten dat Flevopoort Media & Communications er nog altijd voor u is.

Samen staan we sterk

In het 5-jarige bestaan van ons bedrijf hebben we niet eerder voor zo'n grote uitdaging gestaan. Toch ben ik er van overtuigd dat wij samen met onze medewerkers, onze klanten en onze partners deze uitdaging het hoofd kunnen bieden. Deze pandemie zal ongetwijfeld een belangrijk hoofdstuk worden in de geschiedenisboeken. Wij zullen u en uw bedrijf echter onverminderd blijven steunen.

Veel bedrijven doen hun best om andere te helpen, want geen enkele onderneming kan het alleen. We roepen bedrijven in het financiële ecosysteem op om samen te werken om de meest kwetsbaren tijdens deze crisis te helpen. We zullen allemaal onze werknemers steunen en naar manieren zoeken om onze klanten te helpen hier doorheen te komen. In de afgelopen paar maanden hebben onderlinge steun tussen generaties, vrijgevigheid en solidariteit de boventoon gevoerd. In tijden als deze maakt dat het verschil.

Wij zijn er voor onze klanten

Ik wil een aantal aanvullende maatregelen delen die we nemen om te laten zien dat we ons inzetten voor onze medewerkers en klanten. Voor klanten met een directe druk op cashflow willen wij de betaaltermijn op uw uitstaande Flevopoort factuur met 60 dagen verlengen tot een maximum van 90 dagen. Ook is het mogelijk om uw factuur in drie maandelijkse termijnen te betalen zónder rente. Mocht u gebruik willen maken van een van deze opties, dan verzoek ik u om contact op te nemen met uw contactpersoon om een regeling te treffen. Ook kunt u een schriftelijk verzoek indienen bij onze administratie afdeling door een e-mail te sturen naar admin@flevopoort.media


Zorgen voor onze medewerkers


Het ondersteunen van onze medewerkers tijdens deze crisisperiode is van cruciaal belang om u de diensten te bieden die u nodig hebt en verwacht. Naarmate COVID-19 zich verder heeft verspreid, hebben wij actie ondernomen om het fysieke welzijn van onze werknemers te beschermen, zodat ze in staat zijn om in goede gezondheid te blijven en onze klanten te blijven ondersteunen.


Ons kantoor in België is sinds 16 maart gesloten. Ons werk aldaar gaat door, maar onze collega’s werken vanuit huis. De collega’s in ons magazijn en onze drukkerij werken in shifts en werken hard om er alles aan te doen om uw bestellingen zonder vertraging te drukken en te leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met 19 april a.s.


Collega’s van Flevopoort Media & Communications in Nederland zijn gevraagd om tot en met, in ieder geval, 28 april a.s. thuis te werken. Het bezoeken van klanten en leveranciers is in principe opgeschort. Alleen in uitzonderlijke gevallen, en alleen wanneer dit gevraagd wordt om de continuïteit van onze of van uw bedrijfsvoering te garanderen, is dit toegestaan.

Het aanpassen van onze werkmethode heeft wel een impact op onze bereikbaarheid en ik wil u er nogmaals op wijzen dat wij momenteel beperkt telefonisch bereikbaar zijn. U kunt ons het beste bereiken door een mail te sturen via info@flevopoort.media, door met ons te chatten via de chatfunctie op de website of door ons toe te voegen op WhatsApp (036-7519776).

Hoe kunnen we nog meer helpen?

We weten dat onze klanten en relaties van elke omvang onder druk staan en dat sommigen van u met uitdagingen worden geconfronteerd. We werken aan nieuwe manieren om aan uw behoeften te voldoen en zullen gebruikmaken van onze technologie en middelen om voor u het verschil te maken.

Bedankt dat u klant bent bij Flevopoort Media & Communications – en voor het vertrouwen dat u ons elke dag geeft.

Met vriendelijke groet,

Michael Langley Founder & CEO

Flevopoort Media Group

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page